dimarts, 30 de maig del 2017

Celler de l'Era - Montsant

Tast comentat de BRI 2011 i el MIM 2011 per Andreas Larsson, Millor Somelier del Mon 2007.

Cata comentada de BRI 2011 y el MIM 2011 Andreas Larsson, Mejor Somelier del Mundo 2007.

Commented tasting of BRI 2011 and MIM 2011 from Andreas Larsson, 2007 World's Best Sommelier.


dimarts, 9 de febrer del 2016

Reportatge de la revista "Fulls dels Enginyers" sobre el vi i el Celler de l'Era


Catalunya posseeix un llegat de dos mil anys d'història cultura i vitivinícola i un important patrimoni cultural i paisatgístic vinculat al vi. El seu encís ha captivat a molts enginyers industrials que estan vinculats de diferents maneres a un negoci que produeix al territori català més de 380 milions d'ampolles l'any, dues terceres parts de les quals es destinen a l'exportació.







dimecres, 26 d’agost del 2015

TAST DEL CELLER DE L'ERA A RÀDIO FALSET


A Ràdio Falset han fet un tast en directe del Bri Rosat 2014. Escolteu-lo i gaudiu del tast!


LLOCS WEB QUE PARLEN SOBRE EL CELLER DE L'ERA


Si vols saber més sobre Celler de l'Era i els seus vins aquí trobaràs links a diferents webs sobre turísme i enologia.


Vivino
Youtube 
Ruralcat (p.27)
Verema

PRIORATDIARI.CAT: "BRI 2011 DEL CELLER DE L'ERA REP UNA MENCIÓ ESPECIAL A L'IWC 2015"


El PrioratDiari.cat publica una article sobre el Bri 2011:

Bri 2011 del Celler de l'Era rep una menció especial a l'IWC 2015

El vi del celler del Mas de les Moreres de Cornudella de Montsant encara es troba en periode de criança

Continuant amb la feina iniciada en les anyades anteriors de valoracions en concursos internacionals, Bri 2011 del Celler de l’Era (DO Montsant), encara en període de criança, ha rebut una menció especial al concurs International Wine Challenge 2015.

Considerada com una de les competicions més prestigioses de la indústria mundial del vi, amb el mètode de tast a cegues intensiu, l'esdeveniment ha comptat amb 200 jutges internacionals experts en la matèria que han avaluat, a Londres, més de 10.000 vins procedents de 46 països diferents durant el mes d’abril.

Els premis «International Wine Challenge» representen un gran impuls per a donar a conèixer els vins dels cellers prioratins a nivell mundial i el fet de rebre una menció especial del Bri, que encara es troba en criança, «ens il.lusiona pel futur». Des de Celler de l’Era «agraïm aquest reconeixement i ens encoratja a seguir treballant per aconseguir els millors fruits que ens ofereix el Montsant per elaborar aquests vins de
qualitat».

El Celler de l’Era és un projecte familiar iniciat l’any 2002 al Mas de les Moreres. Una finca de 72 ha. situada al marge dret del riu Arbolí, al terme municipal de Cornudella de Montsant. Dotze hectàrees de terreny ondulat on avui es conreen 41.000 ceps de varietats locals com la garnatxa negra i la carinyena i d’altres importades com el sirà, el cabernet sauvignon i el merlot. Els marges de pedra seca centenaris que es troben per la finca són clars indicis de l’esforç per aprofitar la dura però generosa terra del Priorat.

Llegir l'article sencer

LA REVISTA "VINOS Y RESTAURANTES" PUBLICA UN ARTICLE SOBRE CELLER DE L'ERA