dimecres, 26 d’agost del 2015

LA REVISTA "VINOS Y RESTAURANTES" PUBLICA UN ARTICLE SOBRE CELLER DE L'ERA


LA REVISTA CUPATGES PARLA DEL BRI 2010


La revista catalana que parla de la cultura del vi ha fet una menció especial al Bri 2010:

Bri 2010, Celler de l'Era:
Un vi fet amb garnatxa negra (53%), samsó (29%) i cabernet sauvignon (18%). Un vi ecològic (amb certificació CCPAE) amb 12 mesos de bóta de roure francès, d'un petit celler situat al Mas de les Moreres, a Cornudella de Montsant. Tornem a estar d'acord en què el Bri 2010 és la millor opció per tancar el tast. Potent però elegant. Amb complexitat. Un altre vi amb una llarga vida, amb bona acidesa i molts matisos. La Blanca en destaca "la complexitat. Un vi de terrer, amb potència, fruitositat i uns torrats agradables." El Ramon les "notes dolcenques, igual que els tanins. Hi noto espècies, torrats, però també fruita i notes de sotabosc". "És un vi molt llaminer, i diria que molt gastronòmic. L'acompanyant perfecte per a qualsevol plat contundent. Arrossos, guisats, carns de caça...", afegeix la Carola.
En resum, un comitè on hem pogut tastar l'altre Montsant, el més desconegut, el que passa més desapercebut, els dels petits cellers, però autèntics, que fan la feina ben feta. Bons vins a boníssims preus, per facilitar-ne l'accés a tothom. Perquè després de tastar-los ens adonem que qui no beu vi és perquè no vol. Llarga vida al Montsant.

BRI 2010 VALORAT PER A LA “GUÍA PEÑÍN DE LOS VINOS DE ESPAÑA 2015”


Publicats els resultats de les referències catades per la “Guía Peñín de los Vinos de España 2015”, el Celler de l’Era pot compartir que
Bri 2010 ha obtingut 91 punts i 5 estrelles.
Això el defineix, segons els criteris de la guia, com un vi “Excel.lent” amb la millor valoració relació qualitat-preu. 
La Guía Peñín és la guia més complerta de vins espanyols que existeix en el món, amb més de 10.800 referències catades, puntuades i descrites. La mitja de puntuació és similar a la de l’any 2014: 87,8 punts.

Bri 2010 (D.O. Montsant) 
Varietats: Garnatxa, Samsó i Cabernet sauvignon.
Criança en barrica de roure francès durant 12 mesos. 
Provinent de vinya pròpia ecològica. 

dijous, 14 de maig del 2015

BRI 2011 DEL CELLER DE L’ERA (DO MONTSANT), NOU RECONEIXEMENT AL CONCURS “INTERNATIONAL WINE CHALLENGE (IWC) 2015”




Continuant amb la feina iniciada en les anyades anteriors de valoracions en concursos internacionals, Bri 2011 del Celler de l’Era, encara en periode de criança, reb una menció especial al concurs International Wne Challenge 2015.
Considerada com una de les competicions més prestigioses de la indústria mundial del vi, amb el mètode de tast a cegues intensiu, l'esdeveniment ha comptat amb 200 jutges internacionals experts en la matèria que han avaluat, a Londres, més de 10.000 vins procedents de 46 països diferents durant el mes d’abril.
Els premis “International Wine Challenge” representen un gran impuls per a donar a conèixer els nostres vins a nivell mundial i el fet de rebre una menció especial del Bri, que encara es troba en criança, ens il.lusiona pel futur.
Des de Celler de l’Era, agraïm aquest reconeixement i ens encoratja a seguir treballant per aconseguir els millors fruits que ens ofereix el Montsant per elaborar aquests vins de qualitat.



Bri 2011 del Celler de l’Era (DO Montsant)
Varietats: Garnatxa, Samsó i Cabernet Sauvignon. Cririança de 12 mesos en barrica de roure francès. 

divendres, 9 de maig del 2014

BRI 2010, EL VI NEGRE DEL CELLER DE L’ERA (D.O MONTSANT), REP UNA MEDALLA DE BRONZE EN EL CONCURS “INTERNATIONAL WINE CHALLENGE (IWC) 2014”



Bri 2010 és guardonat amb la medalla de bronze en aquest concurs d’abast internacional.
“International Wine Challenge” és considerada com una de les competicions més prestigioses de la indústria mundial del vi. L'esdeveniment ha comptat amb més de 200 jutges experts en la matèria representat per Masters of Wine, Màster Sommeliers, importadors, distribuïdors, enòlegs, prescriptors, crítics i periodistes internacionals que han avaluat més de 12.000 vins procedents de tot el món durant dues setmanes intenses de tast a cegues a la ciutat de Londres, entre el 7 i 23 d'abril.
A Catalunya s’han premiat 64 referències de vins tranquils i escumosos de les gairebé 200 referències presentades. A nivell de l’estat, els vins espanyols han rebut 50 medalles d'Or, 189 de Plata i 342 de Bronze.
El Celler de l’Era valorem molt aquest reconeixement. Representa un gran impuls per a donar a conèixer els nostres vins a nivell mundial i ens anima a seguir treballant per elaborar amb la mateixa passió aquests vins negres de qualitat a Montsant.


Bri 2010 (D.O. Montsant)
Varietats: garnatxa negra, samsó i cabernet sauvignon. Criança en bóta de roure francès durant 12 mesos.