divendres, 9 de maig del 2014

BRI 2010, EL VI NEGRE DEL CELLER DE L’ERA (D.O MONTSANT), REP UNA MEDALLA DE BRONZE EN EL CONCURS “INTERNATIONAL WINE CHALLENGE (IWC) 2014”



Bri 2010 és guardonat amb la medalla de bronze en aquest concurs d’abast internacional.
“International Wine Challenge” és considerada com una de les competicions més prestigioses de la indústria mundial del vi. L'esdeveniment ha comptat amb més de 200 jutges experts en la matèria representat per Masters of Wine, Màster Sommeliers, importadors, distribuïdors, enòlegs, prescriptors, crítics i periodistes internacionals que han avaluat més de 12.000 vins procedents de tot el món durant dues setmanes intenses de tast a cegues a la ciutat de Londres, entre el 7 i 23 d'abril.
A Catalunya s’han premiat 64 referències de vins tranquils i escumosos de les gairebé 200 referències presentades. A nivell de l’estat, els vins espanyols han rebut 50 medalles d'Or, 189 de Plata i 342 de Bronze.
El Celler de l’Era valorem molt aquest reconeixement. Representa un gran impuls per a donar a conèixer els nostres vins a nivell mundial i ens anima a seguir treballant per elaborar amb la mateixa passió aquests vins negres de qualitat a Montsant.


Bri 2010 (D.O. Montsant)
Varietats: garnatxa negra, samsó i cabernet sauvignon. Criança en bóta de roure francès durant 12 mesos. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada